Meer dan 35 jaar  praktijkervaring

als magnetiseur

Johan Voois

Als gezondheid beter kan

Natuurgeneeswijzen

Magnetiseren is eigenlijk zo oud als de mensheid bestaat, en houdt in - energie overbrengen en/of geleiden naar delen van het lichaam - welke niet goed doorstromen.

Wolvenrade 115

2544 VK

Den Haag

0618059404

Linkpartners


Magnetiseur-info.nl

Magnetiseur.startbewijs.nl

Magnetiseur-startpagina.link

Natuurgeneeskunde.startpagina.link


Beoordelingen over Johan Voois

Beoordelingen marktpaats.nl

Beoordeling Linkedin

Magnetiseren van kinderen


Magnetiseren doet geen pijn, het is juist fijn!

Magnetiseren is werken met energie. Alles wat leeft, dus ook kinderen, bestaan uit en zijn omringd door energie. Om deze positieve energie zijn werk te kunnen laten doen laat ik via mijn handen de energie in het lichaam van de cliënt stromen.

Voor kinderen is magnetiseren heel prettig. Magnetiseren is niet eng, het doet geen pijn, maar het geeft uw kind juist een heel fijn en ontspannen gevoel! Kinderen staan open in het leven en reageren vaak heel goed op een behandeling. De resultaten zijn vaak verbluffend. Onrustige kinderen worden rustiger, slechte slapers gaan weer beter slapen. Magnetiseren kan heel goed gecombineerd worden met iedere andere therapeutische methode (regulier of alternatief).

Magnetiseren bij baby’s en kleine kinderen

Baby’s en kleine kinderen magnetiseren geeft vaak erg goede resultaten. Ze zijn heel ontvankelijk voor energieën. Door problemen in de zwangerschap of een zware bevalling kan uw kindje makkelijk uit balans zijn geraakt. Deze baby’s huilen veel, overstrekken of hebben bijvoorbeeld veel last van darmkrampjes. Peuters en kleuters kunnen extreem opstandig en driftig zijn. Nachtmerries, bedplassen en onverklaarbare angsten komen vaak voor bij wat oudere kinderen. Zij kunnen vaak emoties of trauma’s niet goed verwerken. Dit is voor de ouders en het kind erg stressvol. Niet altijd is er een aanwijsbare reden waardoor uw kind zo ‘van slag’ is, dat hoeft ook niet. Magnetiseren helpt uw kind de natuurlijke balans weer te herstellen, ongeacht de oorzaak van de problemen.

Magnetiseren bij pubers en jong volwassenen

Ook pubers en jong volwassenen kunnen bij mij terecht. Deze periode staat helemaal in het teken van veranderingen. Zowel fysiek als emotioneel. Er gebeurt van alles in hun hoofd en lijf, het lijkt alsof de hele wereld op zijn kop staat! Er gebeurt in korte tijd héél veel en niet iedereen kan daar goed mee om gaan. Ze blijven vaak doorlopen met geestelijke en lichamelijke ongemakken terwijl dat helemaal niet nodig is! Wijs uw zoon of dochter eens op de mogelijkheid van magnetiseren.


Natuurlijk blijft alles wat besproken wordt tijdens een magnetiseerbehandeling privé. Ik ben gebonden aan een geheimhoudingsplicht en hecht grote waarde aan de privacy van mijn cliënten. Vertrouwen is de basis voor een goede relatie tussen uw magnetiseur en u en uw kind.

Voorbeelden van klachten waarvoor u uw kind kunt laten magnetiseren:

Buikklachten: obstipatie, darmkrampjes

Psychische klachten: stress, depressiviteit, onrust, angst, agressie, nervositeit, slecht slapen

Huidklachten: eczeem, allergie, jeuk

Kinderen met een vorm van autisme: PDD-NOS, ADHD, ADD, Asperger

Nieuwetijdskinderen: extreem gevoelige kinderen, kinderen die dingen ‘zien’

Maar ook hoofdpijn, vermoeidheid, bedplassen enzovoort.

Een andere mogelijkheid van behandelen is het magnetiseren op afstand. Ik zoek daarbij contact met uw kind door middel van een foto. Dit werkt vooral bij kleine kinderen erg goed, zij kunnen zo lekker in hun eigen vertrouwde omgeving blijven.

Wilt u meer weten over het laten magnetiseren van uw kind(eren)?

Neem dan contact op met Johan Voois.

Bel me

Voornaam

Achternaam

Email

Vraag en/of opmerking

Tel.