Meer dan 35 jaar  praktijkervaring

als magnetiseur

Johan Voois

Als gezondheid beter kan

Natuurgeneeswijzen

Magnetiseren is eigenlijk zo oud als de mensheid bestaat, en houdt in - energie overbrengen en/of geleiden naar delen van het lichaam - welke niet goed doorstromen.

Wolvenrade 115

2544 VK

Den Haag

0618059404

Linkpartners


Magnetiseur-info.nl

Magnetiseur.startbewijs.nl

Magnetiseur-startpagina.link

Natuurgeneeskunde.startpagina.link


Beoordelingen over Johan Voois

Beoordelingen marktpaats.nl

Beoordeling Linkedin

Wat doet een magnetiseur?

Ik help mensen én dieren bij het oplossen van hun problemen door het opsporen van blokkades en storingen in het lichaam. Bij magnetiseren wordt gebruik gemaakt van genezende energie. Deze wordt via de handen van de magnetiseur gebundeld en dáár gebruikt waar het lichaam van de cliënt het nodig heeft.

Magnetiseren brengt weer rust en harmonie in lichaam en geest. Bij magnetiseren wordt niet alléén de ‘zieke’ plek behandeld, maar u, totaal, als mens.

Ook voor kinderen is het een heel prettige behandelmethode. Doordat kinderen erg gevoelig zijn voor energie slaat een behandeling vaak snel aan.

Meer energie door magnetiseren!

Ziekte en stress ontstaan vaak door een verstoring in het evenwicht tussen lichaam en geest. Door deze verstoring ontstaan er blokkades in de geest of het lichaam. Hierdoor kan energie op bepaalde punten niet meer goed stromen en zo raakt men uit balans.

Door middel van magnetiseren worden deze blokkades opgeruimd en ontstaat er weer een nieuw evenwicht. Het lichaam krijgt weer zijn eigen vermogen terug om levenskracht naar zich toe te trekken. Het gevolg is dat u weer energieker en gezonder kunt leven!

Na een magnetiserende behandeling merkt u vaak snel verbetering, maar het beste resultaat wordt behaald na meerdere keren. Daarom wordt de behandeling herhaald totdat uw klacht verdwijnt en u zich weer goed voelt. Wel moet u altijd onder controle van uw arts blijven. Magnetiseren is een fantastische aanvulling op de reguliere gezondheidszorg maar nooit een vervanging!

Bel me

Voornaam

Achternaam

Email

Vraag en/of opmerking

Tel.