Meer dan 35 jaar  praktijkervaring

als magnetiseur

Johan Voois

Als gezondheid beter kan

Natuurgeneeswijzen

Magnetiseren is eigenlijk zo oud als de mensheid bestaat, en houdt in - energie overbrengen en/of geleiden naar delen van het lichaam - welke niet goed doorstromen.

Wolvenrade 115

2544 VK

Den Haag

0618059404

Linkpartners


Magnetiseur-info.nl

Magnetiseur.startbewijs.nl

Magnetiseur-startpagina.link

Natuurgeneeskunde.startpagina.link


Beoordelingen over Johan Voois

Beoordelingen marktpaats.nl

Beoordeling Linkedin

Verschil tussen Reiki en Magnetiseren

Magnetiseren en Reiki zijn net zoals Homeopathie een natuurlijke geneeswijze. Hierbij wordt het natuurlijke zelf genezend vermogen van uw eigen lichaam aangesproken om genezing te bewerkstelligen. Natuurgeneeskunde is het ondersteunen van het zelf genezend vermogen van het lichaam.

Reiki is het Japanse woord voor de allesomvattende en alles doordringende levenskracht. Letterlijk is een Reikimaster een leraar in Reiki, iemand die Reiki "meester" is. Een reikimaster kan zich bewust afstemmen op deze levens energie en dienen als ‘doorgeefluik’.

Magnetiseren is eigenlijk zo oud als de mensheid bestaat, en houdt in - het doorgeven en/of geleiden  van levens energie, door middel van handoplegging naar delen van het lichaam – welke een te kort hebben en/of niet goed doorstromen. Een magnetiseur maakt zoals bij reiki geen gebruik van symbolen.

Er is geen ‘beter of slechter’. Het gaat erom waar en bij wie u ‘die de behandeling ondergaat’ het meest baat heeft.

Ongeacht wat voor therapeut u bezoekt of wat voor behandlingsmethode u ondergaat, vertrouwen is de sleutel in het welslagen van de behandeling.